Ohtamaa-tievalaistus-hero

Katu- ja tievalaistus

Tie tekeillä, mutta katu- ja tievalaistus puuttuu?

Huoli pois! Me rakennamme katu- ja tievalaistukseksi asiantuntevan miehistömme ja erikoisvalmisteisen konekalustomme voimin taatulla laadulla.

Toimintatapamme on joustava – voimme hoitaa urakan sekä aliurakoitsijana että kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Katu- ja tievalaistus kuuluu ydinosaamiseemme. Tievalaistuksen rakentaminen on ollut yksi merkittävimmistä osista toimintaamme Ohtamaan tarinan alusta lähtien.

Työnäytteitämme on nähtävillä muun muassa Iin ja Limingan Haaransillan välillä, jonka katuvalaistus on meidän käsialaamme.

Telematiikka

Viritämme työmaasi liikennevalo- ja tietelematiikkaputkitukset tehokkaasti ja tarkasti itse kehittämällämme ja hyödyllisyysmallisuojatulla putkiaurallamme.

Auraamme parhaimmillaan jopa 4 putkea kerralla. Putkien asentaminen auraamalla on kätevän käytännöllistä – asennustyö käy yleensä selvästi kitkattomammin kuin kaapelointi kaivettuihin putkiin.

Meillä on vahvoja näyttöjä suurista putkituksista. Olemme olleet mukana rakentamassa muun muassa Valtatie 4:n Oulun kohdan ja Muonion älytien putkituksia.

Ohtamaa-telematiikka

erikoisosaamista
sähkö-, maa- ja ratarakentamiseen

Olemme rakentaneet sähköverkkoja jo 1970-luvun alusta lähtien.

Vastaamme kaikkiin maarakentamisen tarpeisiisi erikois-osaamisellamme ja 3D-laittein varustetulla modernilla kaivinkone-kalustollamme.

Ratarakentaminen ja junaratojen kunnossapitotyöt ovat kuuluneet ydinosaamiseemme jo 90-luvulta saakka.

Pidämme Suomen rattaat pyörimässä hoitamalla myös nosturi- ja lavakuljetukset työmaille sekä koneiden lavetoinnit.

Asiakkaitamme

Dynniq-Logo
ENP-Logo
Oulu-Energia-logo
Voimatel-Logo
Eltel-Logo
Iin-energia-logo
Destia-Logo
Kuljetus-Polar-Logo
Normivalaistus-logo
OMEXOM-logo
Ratatek-logo
GRK-Logo
Savon-kuljetus-logo
NCR-Group
Ohtamaa-ota-yhteytta

Ota yhteyttä: