Sähkö-RAKENTAMINEN

Meiltä saat monipuoliset palvelut sähkörakentamiseen. Rakennamme sähköverkkoja, katu- ja tievalaistusta sekä telematiikkaa.

 

SÄHKÖVERKON
rakentaminen

Teemme sähköverkon rakentamisessa suuremmatkin maakaapelointi- ja ilmajohtotyöt, jt-pylväiden vaihdot ja 20 kilovoltin jännitetyöt vankalla ammattitaidolla. Hoidamme myös mm. sähköverkon myrskyraivaukset.

Rakennamme sähköverkkoja yli 50 vuoden kokemuksella – vankalla osaamisella ja modernilla kalustolla. Koneenkuljettajissamme on jännitetyökoulutuksen suorittaneita sähköalan ammattilaisia. Meiltä voi vuokrata myös verkostoasentajan.

Tarvitsetko ammattilaisia avuksi sähkörakentamiseen. Ota yhteyttä!

KATU- JA TIEVALAISTUS

Olemme osaava kumppani katu- ja tievalaistuksen rakentajana. Hoidamme katu- ja tievalaistusurakat joustavasti aliurakoitsijana tai avaimet käteen -mallilla.

Katu- ja tievalaistus on ollut pitkään tärkeä osa toimintaamme. Monipuolisen osaamisen ja laadukkaan konekannan ansiosta hoidamme urakat tehokkaasti ja laadukkaasti.

Ohtamaan toteuttamia tievalaistuksia on muun muassa Valtatie 4:llä Limingan Haaransillan ja Iin välillä.

TELEMATIIKKA

Asennamme liikennevalo- ja tietelematiikkaputkitukset tehokkaasti putkiauralla, joka on Ohtamaan kehittämä ja hyödyllisyysmallisuojattu laite.

Putkien asentaminen auraamalla on käytännöllistä, tarkkaa ja tehokasta. Useimmiten asentaminen on huomattavasti kitkattomampaa kuin kaapelointi kaivettuihin putkiin.

Meillä on vahvat näytöt suurista putkitusurakoista. Olemme olleet mukana rakentamassa putkituksia mm. Valtatie 4:lle Oulun kohdalle ja Muonion älytielle.

SÄHKÖRAKENTAMISEN
palvelut

Asiakkaitamme

Tarjouspyyntö: